מידע בנושאי אי סבילות למזון

לפעמים, פתאום, בלי שום התראה, באמצע החיים מתחילים לסבול מכאבי בטן ו/או שלשולים ונפיחות בטנית. 

לאחר בירורים, מגלים שיש אי סבילות לסוכרים שונים, אשר מופיעים באופן טבעי במזון שלנו.

למה בדיוק זה קורה? לא ממש יודעים. יש כמה תיאוריות:

  1. אי סבילות מלידה
  2. הופעה של אי הסבילות עם הגיל, בגלל שינויי הגוף הטבעיים
  3. הופעת אי סבילות לאחר ניתוחים
  4. הופעת אי סבילות בשל שימוש נרחב באנטיביוטיקה
  5. לא ידוע
אי סבילות למזון

בעבודותיי בבית החולים ובמרפאות שונות, פגשתי אנשים רבים שהגיעו מאוד מבולבלים מהמידע הסותר באינטרנט.

בחזון שלי, רציתי לרכז במקום אחד את המידע הרלוונטי למטופלים שלי.

האינטרנט עשיר במידע, חלקו מדוייק יותר וחלקו פחות. כאן תוכלו למצוא מידע בתחומי אי סבילות למזונות ולסוכרים שונים במזון שלנו. המטרה היא להנגיש את המידע, בדגש על טיפול תזונתי.

מוזמנים לעיין ולקרוא על הנושאים הרלוונטים עבורכם.

קריאה מהנה!

חיפשתם מידע בתחום אי סבילות למזון שלא הופיע? מוזמנים ליצור איתי קשר