הסיפור שלי

אמא שלי סובלת שנים רבות ממעי רגיש ותמיד הרגישה שאין שום דרך שאפשר לעזור לה. 

לאחר שסיימתי את לימודי התזונה, המשכתי לחקור עוד את הנושא והצלחנו להגיע להבנה, לגבי אילו מזונות טובים לה יותר ואילו פחות. היום היא מנהלת אורח חיים כזה, שהיא מצליחה להנות מהאוכל וגם לשמור לעצמה על איכות חיים טובה יותר. מאז, המשכתי והצלחתי לעזור למאות אנשים לשפר את איכות חייהם, במקביל לשימור ההנאה מאכילה.

אוכל הוא חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו, הוא לא צריך להיות כל כך מבלבל, או להרגיש כמו עונש.

המטרה שלי היא לעזור למטופל להגיע להבנה מעמיקה לגבי אילו מזונות מטיבים עימו ואילו פחות, לשפר את איכות חייו, ולהמשיך להנות מהדרך ובפרט מהאוכל. 

גם אם התהליך לעיתים מאתגר, מדובר בתהליך. המטרה היא שבסיום התהליך הזה, תרגישו חופש, רוגע, שלווה והנאה. כמו שאמורים להרגיש עם אוכל.

ניסיון מקצועי

  • דיאטנית כירורגיה בבית החולים איכילוב
  • דיאטנית במרפאת מחלות מעי דלקתיות (IBD) בבית החולים איכילוב
  • דיאטנית גסטרו – כללית 
  • מנחת קבוצות
  • מנחת סטאז’ בבית החולים איכילוב

לימודים, השכלה והשתלמויות מקצועיות

  • תואר ראשון BSc במדעי התזונה, האוניברסיטה העברית 2015
  • תואר שני MAN בתזונה, בריאות והתנהגות, ביה”ס לבריאות הציבור, אוניברסיטת חיפה
  • קורס גסטרו – עמותת עתיד
  • קורס הנחיית קבוצות – המרכז הרפואי תל אביב
  • קורס דיאטת FODMAP – של אוניברסיטת מונאש